Форум за автомобилите с десен волан
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за автомобилите с десен волан

Форум за автомобилите с десен волан в България

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Най-изгодни/любими / марки и модели. Аргументи

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
toppako

toppako

Брой мнения : 10

Най-изгодни/любими / марки и модели. Аргументи Empty
ПисанеЗаглавие: Най-изгодни/любими / марки и модели. Аргументи   Най-изгодни/любими / марки и модели. Аргументи EmptyСря Мар 19, 2008 11:12 pm

Пускам тази тема за да може всеки да сподели своето разбиране за любимата си марка.Предполагам че колкото хора -толкова и мнения.
Върнете се в началото Go down
docklands
Admin

Брой мнения : 73
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Най-изгодни/любими / марки и модели. Аргументи   Най-изгодни/любими / марки и модели. Аргументи EmptyЧет Мар 20, 2008 2:49 am

За мен Volvo е на първо място . Имам предвид по-новите (по-облите) модели . Имал съм V40 1.8i 1997 и S40 2.0i 1999 . Преди това бях карал доста други марки и модели , но след качването ми зад волана на Volvo , промених мирогледа си към колите . Единствен недостатък е , че са малко тесни зад волана , но на мен не ми пречи , защото обичам седалката ми да е по-напред . Наистина е удоволствие да се кара Volvo , а и повярвайте ми , малко от автомобилите от същия клас могат да ви се опрат . Дърпал съм се из Пловдив с "трйки" БМВ-та , нямат шанс , дори си спомням на магистралата за София един пич с една "единица" БМВ след тунелите се напъна - беше сам , ние 4-ма и поизостана "малко" . А истинския КИК на S40-ката идваше след 110-120 км/ч .

А относно най-изгодни - огледай се какво се кара масово с десен волан тук и ще разбереш кое е най-изгодно (имам предвид ефтино в УК и скъпо тук) . Пежо 406 , Рено Лагуна , Опел Вектра и Астра , Ровърите.

Това е моето мнение , нека и колегите споделят .

toppako - ти пусна темата , нека чуем и твоето мнение все пак .
https://desenvolan.bulgarianforum.net
toppako

toppako

Брой мнения : 10

ПисанеЗаглавие: Re: Най-изгодни/любими / марки и модели. Аргументи   Най-изгодни/любими / марки и модели. Аргументи EmptyЧет Мар 20, 2008 10:58 pm

Ами да, редно е и аз да изкажа мнение. За мен най-добрата марка е Лексус. Независимо от положението на волана.Най-достъпен модел /като цена/ е IS200.За мен това е страхотна кола за годините си а в УК е с около 6000-8000 лева по ниска цена от нашата родина. Това е огромна разлика и за това влиза в класациите за изгодни автомобили. Авенсис е следващия ми фаворит. И новите и старите модели са на изгодни цени /отново с огромни разлики от тук/ а предлагат доста добър комфорт и качество. Единствен недостатък на тези коли е скъпата поддръжка заради което много хора предпочитат да направят компромис в избора си . Както забелязвате все клоня към една и съща фирма. Незнам дали има нещо общо с това че работя в сервиз на Тойота cheers но поне мога да кажа че познавам от близо материята.Всичко е направено толкова просто и лесно че се работи с лекота по колата.Докато в европейските марки всичко е сглобено като чели няма да се разглабя повече. Но това разбира се е моето мнение. Спецялно за Волво почти нямам какво да кажа понеже съм ги виждал о т далеч или на картинка. Чувал съм че са много качествени и наистина са хубави на външен вид. Изключение прави едно Волво/не помня модела но било 300 коня и имало само 3 в Бг/ на което трябваше да правя предна броня. Учудването ми беше голямо след като установих че подкалниците му са занитени за бронята ......Май се поулях в обяснения но нали това е идеята.
Нека и други споделят мнения и съвети .
Сигурен съм че не всички са съгласни с мен .За това приемам и критики и аргументи.
bat min

bat min

Брой мнения : 20
Местожителство : Burton on Trent

ПисанеЗаглавие: Re: Най-изгодни/любими / марки и модели. Аргументи   Най-изгодни/любими / марки и модели. Аргументи EmptyСря Апр 16, 2008 10:11 am

Здравейте !
В У.К. колите са уникални,въпреки доста навъртяните мили по английските пътища,колите са запазени все едно са на по 3 годинии експлоатация,аз лично обаче съм купувал и коли които са пълни кокошкарници но само от вътре,след качествено изпиране от вътре са почти нови.Голямо предимство е че в У.К. има спецове които се грижат за авто парка.Повярвайте ми няма такива по целия свят.На 02.04.08 купих HI LUX ами перфектно поддържана кола,чак беше гресирана по цялото шаси!сменени всички консумативи.....
Това не може да се случи в Германия,или ако се случи то ще е на тройна цена.
Така че трябва да се купуват коли от АНГЛИЯ,те са запазени надеждни,здрави,лъскави.
Относно марките-мен лично ме впечатляват точно 3
Toyota Supra
Cadillac Eldorado
Ford Mustang
лошото е те са акцизни и нямат почва у нас с бг номера,тоест ако се регистрират им се плаща акциз
Funeral

Funeral

Брой мнения : 27
Местожителство : София, кв. Княжево

ПисанеЗаглавие: Re: Най-изгодни/любими / марки и модели. Аргументи   Най-изгодни/любими / марки и модели. Аргументи EmptyСря Юни 30, 2010 3:55 pm

Здравейте. За мен любимата марка е ROVER, колкото и противници да има.
Аз карам вече втори автомобил от тази марка, като преди това съм имал и други два автомобила и съм удивен от това, колко качествен автомобил е "скитника". Естествено най-големия плюс на колата е съотношението цена-качество.
Ако след време сменя колата, ще е или с по-нова 75-ца от моята или Jaguar X-Type или S-Type, ама това в по-далечен план. Сега, понеже ми трябва втора кола, смятам да си купя ROVER 75 с десен волан. Това е и причината да се регистрирам в този форум. Ако всичко върви по вода скоро ще имам два екземпляра от любимата марка Very Happy
http://roverbulgaria.com
docklands
Admin

Брой мнения : 73
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Най-изгодни/любими / марки и модели. Аргументи   Най-изгодни/любими / марки и модели. Аргументи EmptyЧет Юли 01, 2010 3:32 am

Противници има, да...Но аз лично съм имал един Ровър 618 и чесно казано останах доста доволен от него. Вървеше доста порядъчно и харчеше 6/100, удобен за каране, маневрен, непретенциозен. Все пак като цяло, при 6-та серия на Роверите, овацийте отиват при Хонда, защото са почти копие на Акорд. 75 мислех да взема, но май е по-добре човек да се понапъне малко (не много) и да си вземе X-Type, щом ще е с десен волан.
https://desenvolan.bulgarianforum.net
Funeral

Funeral

Брой мнения : 27
Местожителство : София, кв. Княжево

ПисанеЗаглавие: Re: Най-изгодни/любими / марки и модели. Аргументи   Най-изгодни/любими / марки и модели. Аргументи EmptyЧет Юли 01, 2010 10:40 am

Ами има го и този момент, но при мен е различно. От ROVER 75, просто знам какво да очаквам, кое колко струва, от къде да го взема най-изгодно и най важното, 90% от ремонтите, мога да си ги правя сам, докато при Джага, цените на частите са малко по-скъпи, а не е от колите които не искат подръжка (като ROVER 600 например). Имам приятели с такива автомобили и определено на този етап, не съм подготвен за X или S-Type. Иначе единственото което ме дразни и притеснява при него, са думите "МОТО-PFOHE" Very Happy
http://roverbulgaria.com
doctor

Брой мнения : 1

ПисанеЗаглавие: Re: Най-изгодни/любими / марки и модели. Аргументи   Най-изгодни/любими / марки и модели. Аргументи EmptyНед Юни 24, 2012 6:59 pm

Здравейте! Сега се регистрирах в този форум и е редно да се представя!?Казвам се Светослав и съм от Ихтиман! Колата която карам от вече 4г е Nissan Primera SE P11 от 1998г И естествено е с десен волан! Много съм доволен от нея! За жалост не мога да кача снимки тук! Май не знам как Laughing Колкото до десния волан дори планирам покупка на друга кола от Англия! Дано да си бъдем полезни!!!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Най-изгодни/любими / марки и модели. Аргументи   Най-изгодни/любими / марки и модели. Аргументи Empty

Най-изгодни/любими / марки и модели. Аргументи
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за автомобилите с десен волан :: Общ Форум :: На лафче-
Идете на: