Форум за автомобилите с десен волан
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за автомобилите с десен волан

Форум за автомобилите с десен волан в България

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Desen volan

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
M_POWER

Брой мнения : 1

Desen volan Empty
ПисанеЗаглавие: Desen volan   Desen volan EmptyПон Апр 28, 2008 6:13 pm

Zdraveite na vsi4ki potrebiteli na foruma smqtam 4e shte polezen na vsi4ki hora pritejavashti koli s desen volan ili takiva koito imat namerenie da pritejavat zavbudeshte Wink
Vuprosa mi e sledniq ako nqkoi e zapoznat kude v BG smenqt direkcii kak stoqt neshtata kato ceni v koi grad se namirat takiva hora i vuobshte vsqkakvo info po tozi vupros shte e polezno. Drugiqt vupros koito iskam da popitam e kak stava nomera s karaneto na akcizna kola v BG bez da plashtash akciza znam samo 4e se plashtali nqkakvi 20 paunda na godina ama kak stavat to4no procedurite ne mi e qsno kude se hodi adres trqbva li da imash tuka i taka natatuk.Pitam zashtoto edin poznat si vze nissan 300 ZX (koito e okolo 300 konq) i plashtal 20 paunda na godina v UK i nqmalo qdove s karaneto na kolata i ne plashtash akciz na durjavata!!!!
Blagodarq predvaritelno za vnimanieto i shte se razdvam horata koito sa zapoznati po tezi vuprosi da pishat smqtam 4e shte e polezno ne samo za men a za vseki edin user na foruma.
P.S Izvinqvam se za latinicata no na kompa na koito sum v momenta nqma kirilizator.
Върнете се в началото Go down
docklands
Admin

Брой мнения : 73
Местожителство : Пловдив

Desen volan Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Desen volan   Desen volan EmptyВто Апр 29, 2008 12:19 am

Добре дошъл във форума .

Относно смяната на волана - има такава тема във форума , можеш да я погледнеш . Няма конкретни цени и адреси или телефони на хора които сменят , но все пак има полезна информация .

Относно карането на акцизна кола - според мен единственият начин е , като я караш в България на английските номера . Като цяло можеш да си я отпишеш от DVLA в УК и да си я караш тук с лог бука , стига да е на твое име . Няма какво да плащаш и в Англия , защото няма да се води в регистрите там . Ще си правиш обикновена гражданска , но няма да можеш да напускаш страната , защото няма да ти издадат зелена карта на чужди номера . По този начин мисля , че ще избегнеш плащането на акциза , та дори и на данъка .
Мисля , че имаше и друг начин , за колите от САЩ важи със сигурност - ако докажеш , че си имал колата повече от 6 месеца преди да се прибереш в България . Не знам дали важи и за страните от ЕС , но най-вероятно пак е така . Демек , ако сега си в УК и си купиш акцизна кола , след 6 месеца ще можеш да си я докараш и регистрираш без да плащаш акциз , пак казвам , не съм сигурен и не познавам някой който го е правил , затова не е 100% сигурно , че става .

300ZX - много добър избор . Май само в Англия и Япония ги има и в България ще е доста екзотична .
https://desenvolan.bulgarianforum.net
kekata

Брой мнения : 15
Местожителство : London

Desen volan Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Desen volan   Desen volan EmptyПет Май 01, 2009 7:35 pm

аз карам така моята вече 3 години - отписана от Англия и със застраховка в БГ. Отделно имам и зелена карта Smile но правена от мен Smile
досега не съм имал проблеми
http://avtomobilite.eu
Sponsored content

Desen volan Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Desen volan   Desen volan Empty

Desen volan
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-