Форум за автомобилите с десен волан
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за автомобилите с десен волан

Форум за автомобилите с десен волан в България

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Камера и монитор за десен волан

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Rav4Freak

Rav4Freak

Брой мнения : 30

Камера и монитор за десен волан Empty
ПисанеЗаглавие: Камера и монитор за десен волан   Камера и монитор за десен волан EmptyПет Яну 16, 2009 6:09 am

Вижте какво приспособление намерих наякой друг виждал ли е да се използва

Камера и монитор за десен волан Dh98qs

Също така разбрах че има някакви огледала които се монтират от вътрешната страна на предното стъкло едното най в ляво другото най в дясно. Някои ако ги е виждал и знае къде се продават да каже?
Върнете се в началото Go down
docklands
Admin

Брой мнения : 73
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Камера и монитор за десен волан   Камера и монитор за десен волан EmptyСъб Яну 24, 2009 4:06 am

Брех, много добре. Имам един познат с бус с камера, но не ми беше интересно да му погледна приспособлението. Ако го засека скоро и се сетя ще щракна някоя снимка за информация.

Това като гледам е самоделка(сполучлива) , на дали се продават такива фабрични пособия.

Ако имаш повече информация за горното приспособление, може да споделиш - камерата каква е, каква марка, колко пиксела, как се захранва, как са скрити кабелите, как е закрепена, монитора какъв е, как се свързва, от къде черпи ток, как е решен проблема с келешите дето крадат от колите, колко горе долу струва и т.н. предполагам за всички ще е интересно.
https://desenvolan.bulgarianforum.net
Rav4Freak

Rav4Freak

Брой мнения : 30

ПисанеЗаглавие: Re: Камера и монитор за десен волан   Камера и монитор за десен волан EmptyСъб Яну 24, 2009 12:17 pm

това не съм го правил аз но човека който го е правил е купил камерата преди 2г. за 250лв. 5.0Mpixel (сега за тези пари може да се купи с 2пъти по-добри показатели http://www.mustek-bg.com/?action=&manu...orderby=name_up )
Монитора го е взел за 170лв.
Ползваните кабелите за връзка са които ги дават с монитора и камерата. Иначе монитора и камерата се включват в запалката. За да не се крадат се махат за 2 секунди от поставките им.
Fiyt

Брой мнения : 11

ПисанеЗаглавие: Re: Камера и монитор за десен волан   Камера и монитор за десен волан EmptyПет Май 01, 2009 1:00 am

Rav4Freak написа:
това не съм го правил аз но човека който го е правил е купил камерата преди 2г. за 250лв. 5.0Mpixel (сега за тези пари може да се купи с 2пъти по-добри показатели http://www.mustek-bg.com/?action=&manu...orderby=name_up )
Монитора го е взел за 170лв.
Ползваните кабелите за връзка са които ги дават с монитора и камерата. Иначе монитора и камерата се включват в запалката. За да не се крадат се махат за 2 секунди от поставките им.

Колеги има огледала който са много функционални. www.pravorul.ru , а скоро и на www.desenvolan.com
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Камера и монитор за десен волан   Камера и монитор за десен волан Empty

Камера и монитор за десен волан
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за автомобилите с десен волан :: Общ Форум :: На лафче-
Идете на: