Форум за автомобилите с десен волан
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за автомобилите с десен волан

Форум за автомобилите с десен волан в България

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

какъв е стила ви на каране с десен волан

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Rav4Freak

Rav4Freak

Брой мнения : 30

какъв е стила ви на каране с десен волан Empty
ПисанеЗаглавие: какъв е стила ви на каране с десен волан   какъв е стила ви на каране с десен волан EmptyПет Мар 27, 2009 3:32 am

Ще бъде много полезно ако хората каращи десен волан споделят накои техники на каране имайки предвид намалената видимост.
Като например оставянето на по-голяма дистанция от колата пред теб преди да се изнесеш да погледнеш и да изпревариш.
Върнете се в началото Go down
docklands
Admin

Брой мнения : 73
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: какъв е стила ви на каране с десен волан   какъв е стила ви на каране с десен волан EmptyПет Мар 27, 2009 4:01 am

Аз глеам най-вече в завоите. Било то ляв или десен, в завоя се вижда дали идват коли. Оставането на дистанция също. Оставаш място за да имаш безопастна видимост и ако е дълъг и прав участък и няма коли - газ. Ако си зад нещо голямо и пред тебе има кола, която тръгне да изпреварва, подаваш се зад нея, предпазливо естествено и си преценяш. И ако си се лепнал зад някой ТИР, движението е интензивно и ако ще и със среден волан да си не можеш да го изпревариш, спираш на някое крайпътно барче, бензиностанция, разтъпкваш се малко, едно кафе и айде пак. В града техники не са нужни, кара се без проблем. На магистрала, естествено също.
https://desenvolan.bulgarianforum.net
cToeB

cToeB

Брой мнения : 3
Местожителство : габрово

ПисанеЗаглавие: Re: какъв е стила ви на каране с десен волан   какъв е стила ви на каране с десен волан EmptyЧет Сеп 10, 2009 10:03 pm

ами да съгласен съм с колегата. аз отскоро карам десен волан, но не виждам кой знае какви трудности при шофиране. единствения проблем който може да изникне някога е изпреварване на камион или бус, но тогава си оставям място от него изнасям се полека и понеже колата ми не е от най-куците коне Laughing газ и заминавам Smile
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: какъв е стила ви на каране с десен волан   какъв е стила ви на каране с десен волан Empty

какъв е стила ви на каране с десен волан
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за автомобилите с десен волан :: Общ Форум :: Полезни съвети-
Идете на: