Форум за автомобилите с десен волан
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за автомобилите с десен волан

Форум за автомобилите с десен волан в България

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Сключване на каско под стойността по Шваке?

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Andre7080

Andre7080

Брой мнения : 5

Сключване на каско под стойността по Шваке? Empty
ПисанеЗаглавие: Сключване на каско под стойността по Шваке?   Сключване на каско под стойността по Шваке? EmptyНед Май 24, 2009 7:45 pm

Чудех се, хората, които вече карат коли с обратен волан в България как решават въпроса? По Шваке цените са едни, а цената на която сме си взели коли от Англия тотално различни.. следователно не би имало смисъл ако ти е стъпила колата да речем 4 000лв са плащаш каско като за 8 000лв.... Та възможно ли е каско за под определената сума, или не?
Върнете се в началото Go down
docklands
Admin

Брой мнения : 73
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Сключване на каско под стойността по Шваке?   Сключване на каско под стойността по Шваке? EmptyПон Май 25, 2009 2:39 am

Мисля, че не е. А и няма логика за застрахователя, трябва да се попита при някой застраховател за 100%.
https://desenvolan.bulgarianforum.net
boraks

Брой мнения : 3
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Сключване на каско под стойността по Шваке?   Сключване на каско под стойността по Шваке? EmptyСъб Ное 28, 2009 2:52 pm

docklands написа:
Мисля, че не е. А и няма логика за застрахователя, трябва да се попита при някой застраховател за 100%.

вече има проблеми доста компании бягат от десния волан, според мен нарочно за да ограничат вноса, мен ми лепнаха някаква надценка в ДЗИ, и ми дадоха ниска застрахователна оценка
Fiyt

Брой мнения : 11

ПисанеЗаглавие: Re: Сключване на каско под стойността по Шваке?   Сключване на каско под стойността по Шваке? EmptyСъб Ное 28, 2009 3:06 pm

Нещастните застрахователи, са се договорили по между си, да оценяват колите с десен волан, на по ниска стойност от швакето и плюс 50% отгоре надценка , заради това защото били по опасни от другите автомобили. Което разбира се е абсолютна глупост. Но това е момчета, наблюдавайки развоя на нещата в Българя , май пак само революция ще ни оправи !!!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Сключване на каско под стойността по Шваке?   Сключване на каско под стойността по Шваке? Empty

Сключване на каско под стойността по Шваке?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за автомобилите с десен волан :: Общ Форум :: На лафче-
Идете на: