Форум за автомобилите с десен волан
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за автомобилите с десен волан

Форум за автомобилите с десен волан в България

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

ПРОДАВАМ ОПЕЛ ВЕКТТРА 1.8i 16v 2002г.

Go down 
АвторСъобщение
vasilev

Брой мнения : 4

ПРОДАВАМ ОПЕЛ ВЕКТТРА 1.8i 16v 2002г. Empty
ПисанеЗаглавие: ПРОДАВАМ ОПЕЛ ВЕКТТРА 1.8i 16v 2002г.   ПРОДАВАМ ОПЕЛ ВЕКТТРА 1.8i 16v 2002г. EmptyПет Юни 19, 2009 6:35 pm

Здравейте колеги

Продавам си колата ОПЕЛ ВЕКТТРА 1.8i 16v 2002г. Закупена е и докарана от Лондон преди една година. Доволен съм много от нея, но се оказа малка за семейството ми, особено като тръгнем на път с бебето (колички, чанти, сакове и прочее). За това съм решил да я продам, та да си купя нещо по голямо, може би някой джип.

Колата е произведена през януари 2002г. (юбилейния модел - с цял фар), много запазена, в момента на 115000 км., а от мотора направо съм очарован (125 к.с.) и работи перфектно.
С десен волан, но с монтирана камера и дисплей от лявата страна, което поне на мен ми решава проблема с изпреварването (качеството на картината е доста добро). Трябва да призная обаче, че вече почти не ги използвам, тъй като си свикнах да изпреварвам и без тях.
Газов инжекцион, като бутилката е монтирана на мястото на резервната гума. Смесен разход на газ, около 9 - 9,5 литра (и то при сравнително бързо каране - 130 - 150 км. в час извън града), което за мен си е направо супер.
За газовата уредба разполагам и със софтуер и кабел за регилиране. Използвах ги само в началото, докато регулирам разхода (сега не пипам нищо). Има дребни забележки по боята на предната и задната броня.
Ето ги и другите ....... неща :

ABS, дистанционно централно заключване, климатик, серво управление, мултифункционален чупещ волан, ел фарова, ел. стъкла (само отпред), тъмно зелен металик (цвета се променя в зависимост от светлината), CD, четири тон колони - вградени във вратите, друго ........ не се сещам ....

Сменил съм ремък и ролки преди 20 000 км., масло и филтър в момента за смяна (това си е мой ангажимент).
Застраховка гражданска отговорност и зелена карта за задгранично пътуване, са валидни до май 2010г. (уговорил съм лично със застархователите, че могат да се прехвърлят на новия собственик при продажба). Винетката си е годишна. Сервизната книжка е до внасянето в БГ.

Цената е 6000 лева - без никаква печалба (100 лева загуба).

Ако някой се интересува, или има въпроси, нака да пише тук, или на ЛС.

Цената подлежи на договаряне: без газовия инжекцион 1000 лева надолу.

Сега ще се опитам да кача снимки ......... ако не успея, ща опитам по късно пак.

ПРОДАВАМ ОПЕЛ ВЕКТТРА 1.8i 16v 2002г. Qs15jr

ПРОДАВАМ ОПЕЛ ВЕКТТРА 1.8i 16v 2002г. 11ui6on

ПРОДАВАМ ОПЕЛ ВЕКТТРА 1.8i 16v 2002г. 2vmhaiu

ПРОДАВАМ ОПЕЛ ВЕКТТРА 1.8i 16v 2002г. Fp1c8y

ПРОДАВАМ ОПЕЛ ВЕКТТРА 1.8i 16v 2002г. 2rzrhxe
Върнете се в началото Go down
vasilev

Брой мнения : 4

ПРОДАВАМ ОПЕЛ ВЕКТТРА 1.8i 16v 2002г. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ПРОДАВАМ ОПЕЛ ВЕКТТРА 1.8i 16v 2002г.   ПРОДАВАМ ОПЕЛ ВЕКТТРА 1.8i 16v 2002г. EmptyНед Юни 21, 2009 12:12 pm

ЗАБРАВИХ ДА ДОБАВЯ .........

колата си има и 4 еъбека, и ел. огледала.

Тел за връзка : 0887 / 781 806
Върнете се в началото Go down

ПРОДАВАМ ОПЕЛ ВЕКТТРА 1.8i 16v 2002г.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за автомобилите с десен волан :: Пазар :: Продава-
Идете на: