Здравейте колеги
Продавам си колата ОПЕЛ ВЕКТТРА 1.8i 16v 2002г. Закупена е и докарана от Лондон преди една година. Доволен съм много от нея, но се оказа малка за семейството ми, особено като тръгнем на път с бебето (колички, чанти, сакове и прочее). За това съм решил да я продам, та да си купя нещо по голямо, може би някой джип.
Колата е произведена през януари 2002г. (юбилейния модел - с цял фар), много запазена, в момента на 115000 км., а от мотора направо съм очарован (125 к.с.) и работи перфектно.
С десен волан, но с монтирана камера и дисплей от лявата страна, което поне на мен ми решава проблема с изпреварването (качеството на картината е доста добро). Трябва да призная обаче, че вече почти не ги използвам, тъй като си свикнах да изпреварвам и без тях.
Газов инжекцион, като бутилката е монтирана на мястото на резервната гума. Смесен разход на газ, около 9 - 9,5 литра (и то при сравнително бързо каране - 130 - 150 км. в час извън града), което за мен си е направо супер.
За газовата уредба разполагам и със софтуер и кабел за регилиране. Използвах ги само в началото, докато регулирам разхода (сега не пипам нищо). Има дребни забележки по боята на предната и задната броня.
Ето ги и другите ....... неща :
ABS, дистанционно централно заключване, климатик, серво управление, мултифункционален чупещ волан, ел фарова, ел. стъкла (само отпред), тъмно зелен металик (цвета се променя в зависимост от светлината), CD, четири тон колони - вградени във вратите, друго ........ не се сещам ....
Сменил съм ремък и ролки преди 20 000 км., масло и филтър в момента за смяна (това си е мой ангажимент).
Застраховка гражданска отговорност и зелена карта за задгранично пътуване, са валидни до май 2010г. (уговорил съм лично със застархователите, че могат да се прехвърлят на новия собственик при продажба). Винетката си е годишна. Сервизната книжка е до внасянето в БГ.
Цената е 6000 лева - без никаква печалба (100 лева загуба).
Ако някой се интересува, или има въпроси, нака да пише тук, или на ЛС.
Цената подлежи на договаряне: без газовия инжекцион 1000 лева надолу.
Сега ще се опитам да кача снимки ......... ако не успея, ща опитам по късно пак.