Форум за автомобилите с десен волан
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за автомобилите с десен волан

Форум за автомобилите с десен волан в България

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Закупуване на кола от Англия

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
IVANDK

Брой мнения : 3

Закупуване на кола от Англия Empty
ПисанеЗаглавие: Закупуване на кола от Англия   Закупуване на кола от Англия EmptyСря Юни 30, 2010 3:13 am

Здравейте, много се радвам, че има такъв форум и че гугъл съществува, че да го намеря Very Happy . Та значи живея в дания и искам да си закупя возило от Англия . Интересува ме как стоят нещата при положение, че не искам да го регистрирам тука, нито в България. Прочетох, че трябва да има минат технически преглед в англия и платени данъци там освен това трябва да сключа застраховка, но не ми е ясно като я докарам тук дали ще трябва да ги плащам ? Другото, което ме интересува е, дали знаете знаете други места с обяви за коли освен Autotrader и ebay ? На място в Англия как мога да разбера къде и кога има аукциони, и в кой град е най-добре да се отиде да се гледат коли ?

Благодаря ви предварително и поздрави от "слънчева" дания Smile
Върнете се в началото Go down
Funeral

Funeral

Брой мнения : 27
Местожителство : София, кв. Княжево

ПисанеЗаглавие: Re: Закупуване на кола от Англия   Закупуване на кола от Англия EmptyСря Юни 30, 2010 9:21 am

http://roverbulgaria.com
IVANDK

ПисанеЗаглавие: Re: Закупуване на кола от Англия   Закупуване на кола от Англия EmptyСря Юни 30, 2010 1:27 pm

Благодаря, колега ! (bow)
docklands
Admin

Брой мнения : 73
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Закупуване на кола от Англия   Закупуване на кола от Англия EmptyЧет Юли 01, 2010 3:37 am

Autotrader е най-добре. eBay става, но на реални търгове, не те съветвам да взимаш кола, която мислиш да оставяш за себе си. Кола в УК стигнала до аукцион, не струва.
Относно другите ти питания, технически преглед мисля, че ще ти е достатъчен, за да я караш в Дания. И застраховка естествено, но за данъка английския, не виждам причина
да го имаш. Той е пътен данък за в рамките на Англия. Винетка един вид.

ПП - по търговете си заслужава да се взимат скъпи коли, над 10 000 паунда, другото са кошници.
https://desenvolan.bulgarianforum.net
IVANDK

ПисанеЗаглавие: Re: Закупуване на кола от Англия   Закупуване на кола от Англия EmptyСъб Юли 03, 2010 3:24 pm

Много благодаря за изчерпателния отговор Smile Само не ми е ясно каква застраховка ще ми трябва ? Такава английска двудневна ще ми свърши ли работа, за да карам колата тука ?
power_fan

power_fan

Брой мнения : 11

ПисанеЗаглавие: Re: Закупуване на кола от Англия   Закупуване на кола от Англия EmptyСря Авг 31, 2011 7:15 pm

Цитат :
Такава английска двудневна ще ми свърши ли работа, за да карам колата тука ?
Сигурно вече е късно Very Happy но да запиша да двудневна ти върши работа.Имаше хора миналата година имаха застраховка в УК и преди да тръгнат е спряха,но документа си остава в тях.......едва ли някое полицайче по Европа ще тръгне да се рови из архивите имаш ли нямаш ли застраховка Smile
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Закупуване на кола от Англия   Закупуване на кола от Англия Empty

Закупуване на кола от Англия
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за автомобилите с десен волан :: Общ Форум :: Полезни съвети-
Идете на: