Форум за автомобилите с десен волан
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за автомобилите с десен волан

Форум за автомобилите с десен волан в България

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Patuvane ot london do bylgariq

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
dekploy

Брой мнения : 4

Patuvane ot london do bylgariq Empty
ПисанеЗаглавие: Patuvane ot london do bylgariq   Patuvane ot london do bylgariq EmptyПон Сеп 13, 2010 9:57 pm

Здравейте предстои ми пътуване от лондон до българия с кола.....но незнам какъв ин6уранс да си направя и може ли да се плати ке6 ин6уранса... нямам и роад таха искам да попитам дали мога да се ка4а на ферибота без род таха..... и ако може да ми кажете някакъв мар6рут до БГ но през румания 4е разбрах в Сърбия се пла6та 120 евро з.карта...и в кои държави е най- добре да се зарежда бензин... Благодаря предварително
Върнете се в началото Go down
dmonster

Брой мнения : 4
Местожителство : Бургас

Patuvane ot london do bylgariq Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Patuvane ot london do bylgariq   Patuvane ot london do bylgariq EmptyПет Сеп 24, 2010 1:26 pm

Ами такъв който да ти важи за през Европа, провери си най евтиния вариант онлайн примерно за 3 дена застраховка и така... аз като се прибирах имах постоянна застраховка която ми беше на изплащане защото си карах колата няколко месеца преди да тръгна , съответно и това ти е вариант, зависи дали искаш да караш преди да тръгнеш да се прибираш.За роудтаксата има вариант да ти върнат част от парите след като декларираш че напускаш страната,трудно ми е да си спомня подробности ,но моето лично мнение е да не рискуваш без нея.Румъния - влизане Арад-Сибиу-Питещи-Букурещ-Гюргево-РУСЕ.
Горива -от където е по-евтино, направи актуална справка преди да тръгнеш.
Според мен е хубаво да имаш на дребно по 5-10 евро банкноти за чичко полицайковците ако се наложи в румънландия, както и триъгълник,пожарогасител,аптечка,светло-отразителна жилетка...късмет
Върнете се в началото Go down

Patuvane ot london do bylgariq
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за автомобилите с десен волан :: Общ Форум :: На лафче-
Идете на: