Форум за автомобилите с десен волан
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за автомобилите с десен волан

Форум за автомобилите с десен волан в България

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Кола с BG номера в UK

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
i111111

Брой мнения : 19

Кола с BG номера в UK Empty
ПисанеЗаглавие: Кола с BG номера в UK   Кола с BG номера в UK EmptyПет Май 20, 2011 7:52 am

Здравейте колеги, искам да питам дали някой знае относно използването на автомобил с Български регистрационни номера в Англия.
Дали има някакъв период (ограничение) в което мога да си карам колата там или мога и 10 години да я карам.
Всички знаем за цените на застраховката и МОТ и роуд таксата, та доста по-евтинко ще ми е ако си я карам със Шуменските номера.Само да не ме карат през 3м. (както беше преди години) да излизам от Англия и пак да влизам.
Все пак сме в Европейски съюз и не би трябвало да има проблем дори и 100години да я карам само там.
Върнете се в началото Go down
bat min

bat min

Брой мнения : 20
Местожителство : Burton on Trent

ПисанеЗаглавие: Re: Кола с BG номера в UK   Кола с BG номера в UK EmptyПет Май 20, 2011 1:41 pm

Карам ве4е година в УК,кола с бг номера,не са ме спирали и може би съм късметлиля,трябва да правя преглед и застраховка защото изтичат идния месец.
Зависии къде си в УК,Лондон спират много и искат документи,някои се репчат за 6 месеца престой,и после до Франция,не знам само съм чувал...
i111111

ПисанеЗаглавие: Re: Кола с BG номера в UK   Кола с BG номера в UK EmptyПет Май 20, 2011 9:26 pm

В предградие на Лондон съм.
Не можах само да разбера как са те спирали?
Провинение ли си имал или...
Никога до сега не а ме спирали в Англия - то и няма кой де ама....
Имам глоба, ама заради спиране на непозволено място .
bat min

bat min

Брой мнения : 20
Местожителство : Burton on Trent

ПисанеЗаглавие: Re: Кола с BG номера в UK   Кола с BG номера в UK EmptyПет Май 20, 2011 11:01 pm

Аз съм близо до Дерби,в 1 малко градче,има много полицаи,ама не са ме спирали до сега,само ме гледат интересно,че съм с един дъргел мотсубиши комби 96 година,аспуха му падна,ръмжи като мечка,гумите са ми под лимита,учукано,даже в неделя имам път до Лондон и се чудя с ква кола да ходя,страх ме е към Лондон да ходя,да не ме преклещат някъде по М1.

Иначе съм чувал от един приятел/бачка нощни смени в метрото/че редовно го спират по нощите да го проверяват.
Та ще трябва скоро да и правя някак си преглед и зелена карта че ми са до юни
i111111

ПисанеЗаглавие: Re: Кола с BG номера в UK   Кола с BG номера в UK EmptyПон Май 30, 2011 6:52 am

За прегледа май ще трябва да си дойдеш снея или поне с талона и повече парички -за проверяващите.
Иначе застраховката - копие от големия талон и някой познат тия прави и праща после.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Кола с BG номера в UK   Кола с BG номера в UK Empty

Кола с BG номера в UK
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за автомобилите с десен волан :: Общ Форум :: Полезни съвети-