| Задават ли ви изнервящи въпроси за Десния волан | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Zaebi_Brat
Брой мнения : 3 Join date : 15.03.2008 Местожителство : Пловдив-каршяка пиниз
| Заглавие: Задават ли ви изнервящи въпроси за Десния волан Нед Мар 16, 2008 12:42 am | |
| Тъй един юзър от тоя форум ми каза за форума(сигурно ся пие бира), и викам чай се регнем каде без моя милост така. И гледам темата е "ЛАФЧЕ" та да ви питам: Задават ли ви изнервящия за мен въпрос "СВИКНА ЛИ И ВЕЧЕ" (за това че волана е от десно става въпрос). Аз например има няма вече 1 година отак се върнах от англия и дето се вика пред блока каде живеем ме гледат секи ден с колата ама тъпо и упорито продължават да ми задават тоя въпрос и вече пришки ми изленаха на устата да обяснявам че примерно съм живял в англия и няма кво толкова да се свиква , нагледал съм се там на десни волани и съм свикнал. И същия тоя човек де съм му давал обяснения, след две седмици ме вижда да се прибирам и с лееека усмивка на уста все едно отива на забава, ми изцепва отново "Е, как е свикна ли и вече?". Съответно аз изпадам в див ужас и почвам да псувам на ум и да беснея, и да обяснявам че няма кой знае кво за свикване. Та темата дето направих , ми беше идеята , да полафим , задават ли ви и на вас тоя нервещ въпрос постоянно ? | |
|
| |
docklands Admin
Брой мнения : 73 Join date : 19.02.2008 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Задават ли ви изнервящи въпроси за Десния волан Нед Мар 16, 2008 1:56 am | |
| Много готина тема , не се бях замислял , но наистина е така .
"Е,как е , свикна ли и вече" , "А , ама тя волана и е от другата страна , Английско изпълнение , не ти ли е кофти тука , как изпреварваш" , "Еее , тя с терсене волана" , "Абе хубава е колата , ама с тоя десен волан , не ми я хвали" , "Колко и търсиш...Еее , ако беше с ляв волан я взимах веднага (ако беше с ляв на тая цена ли щеше да е бе)" и безброй още крилати фрази .
Та , колега , не си само ти . На мен в началото ми беше забавно да им се обяснявам , но сега вече избягвам да приказвам , особенно ако питащия ме гледа леко един вид подигравателно (защото неговия КАДЕТ '89 да кажем е с ляв волан) и чака да му се изплача на рамото за дето ми е супер терсене с десния волан .
Създал съм си един шаблонен отговор - казвам им "Предпочитам да карам кола 2000 година с десен , отколкото 1993 с ляв волан) и не питат повече . | |
|
| |
tododad
Брой мнения : 2 Join date : 19.02.2008
| Заглавие: Re: Задават ли ви изнервящи въпроси за Десния волан Съб Мар 29, 2008 4:25 pm | |
| И аз доста съм се наслушал на подобен тип въпроси ,в началото беше интересно защото чустваш колата си по специална .Сега вече знам всички възможни въпроси които биха ми задали относно десния волан и отговарям механично,но ме дразни някои като ме пита с нотка ирония в гласи си. | |
|
| |
bat min
Брой мнения : 20 Join date : 24.02.2008 Местожителство : Burton on Trent
| Заглавие: desen` Сря Апр 16, 2008 9:49 am | |
| Здравейте всички! Коли с десен волан Да карам от доста време какжи ли не коли в БГ,инйамам никакав проблем,тва за изпреварването на тирове,бусове ит нтък,мога да заявя следното; "карам овтомобил с десен волан много по добре от 85% от водачите които управляват такива с ляв" Нещата опират до там че психологически трябва да преодолееш себе си и да си наясно че си малко по различен и донякъде малко по добър,и по екстремен. А на леваците мога да кажа-"беги у десно че те газим"-направете път на АНГЛИЯ! | |
|
| |
Zaebi_Brat
Брой мнения : 3 Join date : 15.03.2008 Местожителство : Пловдив-каршяка пиниз
| Заглавие: Re: Задават ли ви изнервящи въпроси за Десния волан Вто Апр 29, 2008 10:07 pm | |
| - batmin написа:
- .............."карам овтомобил с десен волан много по добре от 85% от водачите които управляват такива с ляв"
Нещата опират до там че психологически трябва да преодолееш себе си и да си наясно че си малко по различен и донякъде малко по добър,и по екстремен. А на леваците мога да кажа-"беги у десно че те газим"-направете път на АНГЛИЯ!.............. ^^^ Браво брат, ашколсун, еферим бре! Е за тва иде реч. Все пак има кухи лейки дето не се отказват, вчера пак ми зададоха тъпия въпрос дали съм свикнал у десно. Незнам само на мен ли се случва толко често да ме питат или съм по нервен та ми прай печитление. | |
|
| |
dmonster
Брой мнения : 4 Join date : 24.09.2010 Age : 39 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Задават ли ви изнервящи въпроси за Десния волан Пет Сеп 24, 2010 1:09 pm | |
| Тъпите въпроси Винаги ще ги задават, на мен все още ми ги задават след година и три месеца...в някаква степен е нормално да има подобни въпроси ,но тука(в бг) повечето хора са супер мега ограничени във всяко отношение и всичко което е извън техния релсов път е едва ли не извънземно. | |
|
| |
power_fan
Брой мнения : 11 Join date : 25.04.2011
| Заглавие: Re: Задават ли ви изнервящи въпроси за Десния волан Чет Сеп 01, 2011 10:51 pm | |
| така е колеги,супер изнервящо е да те питат постоянно .......... но съм казал и казвам,че следващата кола отново ще е с десен волан | |
|
| |
bat min
Брой мнения : 20 Join date : 24.02.2008 Местожителство : Burton on Trent
| Заглавие: Re: Задават ли ви изнервящи въпроси за Десния волан Вто Юни 05, 2012 9:11 am | |
| Толкова време мина и пак им е интересно на българските шумахеровци.
Абе как караш кату курмилуту ти е от другата стран а .
ееее с чалъм и котка се е..
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Задават ли ви изнервящи въпроси за Десния волан | |
| |
|
| |
| Задават ли ви изнервящи въпроси за Десния волан | |
|